Április elejétől vetítik a világ mozijai a Halálos iramban 7-et. A sorozat legsikeresebb darabjaként boldoggá tette a gyártó stúdiót, megdöntött több rekordot és megríkatott sok-sok rajongót. Hónapok teltek el a bemutató óta, de a film nem tűnt el a mozikból, hanem szorgosan gyűjtögette tovább a pénzt, és ennek meg is lett az eredménye: immáron a Halálos iramban 7 a világ harmadik legtöbbet hozó filmje a világon (ha nem számítjuk az inflációt).

Paul Walker a Halálos iramban 7 című filmbenForrás: UIP Dunafilm

1,52 milliárd dollárt hozott össze, ezzel a pár dollárral kevesebbet elérő Bosszúállók-at taszította le a negyedik helyre. A dobogó középső foka már elérhetetlen messzeségben van a Halálos iramban 7 számára, 2,19 milliárd dollárral csücsül a második helyen a Titanic.

Meddig tarthatja meg a bronzérmet a kocsis akciófilm? A Jurassic World nagyon jön fel, jelenleg 1 milliárdnál tart, és pont egy olyan rekordot döntött meg, amit a Halálos iramban 7 állított be. A dinós film tizenhét napnál is kevesebb idő alatt gyűjtötte össze az egy milliárd dollárt.

Ha a Jurassic World nem szorítja le a Halálos iramban 7-et a dobogóról, a Star Wars: Az ébredő Erő fogja ezt megtenni. Egy elemző szerint két milliárd dollárt szedhet majd össze a film a világ mozijaiból.