Ben Affleck áll elébe, hogy Christian Bale-hez mérjék

2015.07.03. 10:13

A Entertainment Weekly új képekkel lepte meg olvasóit a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmből. Először láthatjuk Wonder Womant polgári öltözetben, és az is kiderül a cikkből, miért lehet esélye Batmannek egy Superman elleni küzdelemben. Ben Affleck arról mesélt, mi köze van Hamletnek a denevéremberhez. Ezekkel az új információkkal elleszünk a következő előzetes érkezéséig.

Ben Affleck és Henry Cavill a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmbenForrás: EW

Az első előzetes végén Batman azt kérdezi Supermantől, hogy vérzik-e, majd hozzáteszi, hogy most folyni fog a vére. Miért ennyire biztos magában a denevérember? Ami eddig is sejthető volt, az most bebizonyosodott: Bruce Wayne szerzett kriptonitot a küzdelemhez, és mellé még a páncélját is feljavította.

A mostani öreg, életunt és frusztrált Batman koncepciója részben Frank Miller The Dark Knight Returns című képregényéből származik. Az idősödő szuperhős ott tart a filmben, hogy már szinte teljesen felemészti a harag, ami eddig is a hajtóereje volt a karakternek, de látva a veszélyt, amit Superman abszolút hatalma rejt – akár egy fasiszta vezér is válhat a földönkívüli lényből –, cselekvésre szánja el magát.

Henry Cavill úgy véli, hogy míg Az Acélember Superman perspektívájából mutatta be a világot, addig a mostani filmben már az emberiség szempontjából látjuk Clark Kentet.

Ben Affleck nem aggódik amiatt, hogy már számos színész bújt bele Batman ruhájába, és csak három éve volt, hogy Christian Bale elköszönt a szuperhőstől. Szerinte „Batman alapvetően Hamlet amerikai verziója." "Elfogadjuk, hogy különböző színészek különböző interpretációkkal állnak elő.”

Gal Gadot és Ben Affleck a a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmbenForrás: EW

A filmben további szuperhősök is feltűnnek. Lesz például egy jelenet, melyben Wonder Woman (Gal Gadot) és Batman civil alteregói flörtölnek egymással egy előkelő partin. Afflecknek A Thomas Crown-ügy jutott eszébe erről a részről, mivel mindkét személy tudja, kivel is táncol valójában.

További fotókat nézhet meg Supermanről és Lex Luthorról az Entertainment Weekly oldalán, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala 2016. március 25-én kerül fel a mozik műsorára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK