Szurkoljon a perverz mackónak, hogy összejöjjön a gyerek!

Ted 2
Vágólapra másolva!
Ha szeretné látni, hogyan keres magának spermadonort a családalapításban gondolkodó, de még mindig perverz és mocskosszájú plüssmackó, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Ted 2 című film premier előtti vetítésére az Origo Filmklubba.
Vágólapra másolva!

Az első rész 2012 nyarának meglepetéssikere volt, így a folytatásban sem változtatott a recepten Seth MacFarlane író-rendező. Adott egy plüssmackó és a legjobb barátja (Mark Wahlberg), akik legszívesebben csak falnák a pizzát, döntenék magukba a sört, bámulnák a tévét és disznó vicceket eregetnének.

Jessica Barth és Ted a Ted 2 című filmben Forrás: UIP-Duna Film

Ez persze nem ad ki egy filmet, így azt találta ki MacFarlane, hogy Ted családalapítására koncentrál. A mackónak nem éppen a harmonikus a kapcsolata a barátnőjével (Jessica Barth). Végül arra jutnak, hogy egy gyerek megoldaná a problémáikat, de mivel Ted képtelen az utódnemzésre, spermadonor után néz. A legjobbat akarja, ezért éjszaka betör Mark Wahlberggel az egyik leghíresebb amerikai futballista, Tom Brady házába. A humor sem változott tehát.

Mila Kunist ne keressük a folytatásban, a NŐT most Amanda Seyfried játssza, egy fiatal, tapasztalatlan ügyvédet, aki munkaidőben is képes előkapni a vizipipáját. Ő lesz az, aki elvállalja Ted ügyét. Szegény mackót nem ismerik el valós személynek, ezért az adoptálási kérelmét is visszadobják.

A filmben szerepel még Morgan Freeman, pár pillanatra pedig Liam Neeson is feltűnik. Érdemes lehet megvárni a stáblista végét, ugyanis azt olvastuk, hogy Neeson cameója ott folytatódik.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Paddington a legsötétebb Peruból származik.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt július 15-én, szerdán 19 órára a Mammut mozi 5-ös termébe.

Barcza Alexandra, Bárdos Kitti, Bereczki Luca, Csapó Katalin, Csenge Barát, Dencső Mária, Drén Judit, Eszenyi Károly, Farkas Erika, Flórián Károly, Gombás Zsuzsanna, Hadi Gábor, Hajnal László, Hangya Andrea, Horváth Janka, Juhász Brigitta, Kajti Zsófia, Kertész Hajnalka, Királymezei Richard, Kun-Bartos Dóri, Magassy Rudolfné, Nagy Zsuzsanna, Nemesvári Tamás, Oláh Tünde, Ozvaldi Réka, Palotai Barnabás, Pehi Anna, Pintér Viktória, Rákóczi Edina, Soós Karolina, Sövényi Gábor, Susztár Zoltán, Szekeres Bence, Szepesi Anna, Tamás Zente

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szomorkodj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!