Ez a két vagány nő a Star Warsszal is szembeszáll

2015.07.15. 12:54

Nincsenek híján bátorságnak a Lánytesók című vígjáték készítői, ugyanis a Star Wars: Az ébredő Erő-vel egy időben, december 18-án küldik az amerikai mozikba a filmjüket. Akiket nem érdekelnek a Jedi lovagok, Tina Fey és Amy Poehler által alakított testvérpár bulizási és fiúzási szokásain  nevetgélhetnek majd. Íme az előzetes: 

A testvérpár hazatér gyermekkori otthonába, és teljesen sokkolja őket, hogy szüleik eladják a családi fészket. Annyi dolguk lenne, hogy összeszedik gyerekkori holmijaikat, de ők méltó módon akarnak elbúcsúzni fiatalságuk helyszínétől, és házibulit rendeznek.

Tina Fey és Amy Poehler a Lánytesók című filmbenForrás: Universal

Fey és Poehler fergetegesek együtt, olyan ruhákat próbálnak fel teljes magabiztossággal, amikről maguk sem tudják, hogyan kellene viselni őket, és mivel testvéreket játszanak, néha kitolnak a másikkal, főleg ha egy jóképű férfiről van szó a szomszédban. Megkockáztatom, hogy a filmtörténet során még sohasem járt ott zenedoboz, ahová a Lánytesók című vígjátékban beszorul.

Mindkét színésznő karrierje a Saturday Night Live című humoros tévéshow-nak köszönhetően ívelt fel, Fey A stúdió (30 Rock) című sorozatával lett igazán sikeres, Poehler pedig a Városfejlesztési osztály-jal. Első közös mozifilmjük a 2008-as Bébi mama volt, 2013-ban ők vezették a Golden Globe-gálát, majd ismét együtt szerepeltek a Ron Burgundy: A legenda folytatódik-ban.

A magyar forgalmazó nem kockáztat, jelenlegi tervük az, hogy december 31-én küldik a mozikba a Lánytesók-at, vagyis két héttel az új Star Wars-film bemutatója után.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK