A Star Wars-filmekben nagyítóval kell keresni az erotikus tartalmat: egyedül A jedi visszatér-ben láncra vert, aranyszínű bikiniben raboskodó Leia hercegnő indíthatta be bárkinek a fantáziáját, de ő meg hamar felszabadult a szexrabszolgaság igája alól. A GQ magazin ráérzett erre a fájó hiányosságra, és egy fotósorozatban eljátszottak azzal a gondolattal, mi lenne, ha a messzi, messzi galaxisban is mindennapos dolog lenne a szex, és még a robotok is művelnék.

Amy Schumer a GQ magazinbanForrás: GQ

A fényképeken a Leiának öltöztetett Amy Schumert láthatjuk félreérthetetlen helyzetben egy fénykarddal, illetve C-3PO-val és R2D2-val bújik egy ágyba. A szinésznő máris megtalálta a csipogó robot legérzékenyebb pontját, a tolmácsdroid pedig durvulni szeretne. Vajon milyen hangok jönnek ki R2D2-ból, amikor orgazmusa van?

R2D2, Amy Schumer és C-3PO a GQ magazinbanForrás: GQ

Schumer gyakorlatilag ismeretlen Magyarországon, a tengerentúlon viszont az egyik leghíresebb komikusnak számít. Inside Amy Schumer című szkeccsműsora a harmadik évadánál tart, és a Comedy Central már a negyediket is berendelte.

Hamarosan a magyarok is meg fogják jegyezni Schumer nevét, ugyanis augusztus végén mutatják be nálunk a Kész katasztrófa című vígjátékot, amelynek a a színésznő írta a forgatókönyvét, és a főszerepet is ő játssza. Egy monogámiától írtózó nőt alakít, akit sokkol a tény, hogy egészen megkedvelt egy orvost, és újból és újból randira megy vele. A rendezést Judd Apatow vállalta el, akit sorozatos sikerei miatt (A 40 éves szűz, Felkoppintva), joggal nevezhetünk a komédia jelenlegi királyának.

A feltehetően szexmentes Star Wars: Az ébredő Erő-t december 17-től nézhetjük meg a magyar mozikban, Amy Schumer fotósorozatának további képeit itt lesheti meg.