Már pasizik a kislány az Agymanókból

2015.08.19. 13:24

Az Agymanók DVD- és Bluray-kiadásán lesz rajta a Riley’s First Date (Riley első randija) című rövidfilm, ami azt mutatja be, micsoda felfordulás keletkezik a szülők fejében, amikor beállít egy fiatalember, hogy elvigye korcsolyázni a tizenkét éves lányukat.

A srácot Jordannek hívják, és őt egy pillanatra már láthattuk az Agymanók végén is, a kisfilm pedig tök viccesnek tűnik a fenti egyperces részlet alapján. Kedvenc momentumom, amikor az anyuka (neki Diane Lane szolgáltatja a hangját) megpróbál fiatalos nyelvezettel szólni a lányához.

Egy kocka a Riley’s First Date című kisfilmbőlForrás: Pixar

A kezdeti riadalom után valószínűleg kiderül majd Jordanről, hogy nem is rossz arc, ezt abból gondolom, hogy a rövidfilmből kiadott egyik fotón már közösen léggitároznak Riley apjával. Az Agymanók november 3-án jön ki Amerikában DVD-n és Blurayen, a magyarországi megjelenés időpontját még nem jelentették be.

Azon se lepődjön meg senki, ha az Agymanók bezsebel pár Oscar-jelölést jövőre, mert a Pixar-filmek hagyományosan jól szoktak feküdni az Akadémiánál. A legjobb animációs film és a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriákban gyakorlatilag garantált a jelölés, de ahogy a Fel! és a Toy Story 3 is ott volt a legjobb film jelöltjei között, úgy az Agymanók is simán ott lehet.

AgymanókForrás: Fórum Hungary
Egyszerűen zseniális az Agymanók

Ez az a Pixar, amit szeretünk: okos, váratlan és szívfacsaró, kirobbanóan ötletes és vibráló. Az Agymanók a kiskamaszok Szörny Rt.-je: ugyanúgy briliáns a sztori, és ugyanúgy segít a gyerekeknek megérteni néhány fura dolgot az életben, csak a korosztály más. Ötévest véletlenül se cipeljünk el rá, de nyolc-kilenc fölöttieknek jótétemény. Animációs felnövésfilm: tuti Oscar-díjas, és már most Pixar-klasszikus.