Divattervezést tanul Antonio Banderas

2015.08.28. 12:06

Váratlan fordulatot vett Antonio Banderas élete, a neves londoni Central Saint Martins divatiskola tanulója lett.A Desperadó-val berobbant spanyol származású hollywoodi színész az Instagramon számolt be legújabb szenvedélyéről.

A színész próbababák társaságában pózol a képen. "Indul a második hét a Central Saint Martins-ban. Egyszerre intenzív, izgalmas, komoly és szórakoztató" - olvasható a fotóhoz fűzött megjegyzésében.

A világ egyik legjobb divatiskolájaként számon tartott intézmény korábbi diákjai közé tartozik mások mellett Stella McCartney és a néhai Alexander McQueen. Az iskola a héten megerősítette, hogy Banderas az egyik speciális, gyorstalpaló divatkurzus hallgatója. A több hetes tanfolyam októberben ér véget. Az 55 éves színész korábban egy brit televíziós műsorban beszélt arról, hogy nagyon szeretne divattervezést tanulni.

Banderas érdeklődése a divat iránt egyáltalán nem számít szokatlannak a színészek körében. Az Olsen-ikreknek, Jennifer Lopeznek és Justin Timberlake-nek is saját ruhamárkája van, és még Matthew McConaughey is szabadidőruhák árusításába fogott a Just Keep Livin’ nevű alapítványán keresztül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK