Meryl Streep és Nemes Jeles László egy asztalhoz ült

2015.09.07. 18:42

A hétvégi Telluride filmfesztiválon való szereplésével elkezdődött a Saul fia őszi fesztiválkörútja, így mostantól számíthatunk rá, hogy a film 38 éves rendezője, Nemes Jeles László mindenféle hollywoodi hírességgel fog testközelbe kerülni. Már az indítás is erősre sikerült, szombaton délután Nemes Jeles és a Saul fia főszereplője, Röhrig Géza egy közönségtalálkozón Meryl Streeppel, a Birdman-ért idén Oscar-díjra jelölt Michael Keatonnal, illetve Rachel McAdamsszel ült egy hosszú asztal mögé.

Streepnek A szüfrazsett című drámáját vetítették a fesztiválon, Keaton és McAdams pedig a Spotlight című alkotásukkal voltak ott, amelyben olyan újságírókat játszanak, akik felgöngyölítik a bostoni katolikus egyház pedofilügyeit. Fotókat sajnos nem tudok berakni a cikkbe az eseményről, mert csak egy olyan ügynökség munkatársai kattintgattak a helyszínen, amihez nincs előfizetésünk, de itt meg lehet nézni a teljes csapatot az asztal mögött, itt pedig McAdams méregeti nagyon vicces arckifejezéssel Röhrig Gézát.

A 2015-ös Telluride filmfesztivál résztvevőiForrás: Telluride filmfesztivál

A fesztiválon részt vevő összes alkotóról készült a fenti közös kép, amin az említett személyeken kívül még ott figyel Rooney Mara és Todd Haynes (ők a Carol című leszbikus románccal voltak ott), Danny Boyle (neki a Steve Jobs című filmjét vetítették), illetve az Egy makulátlan elme örök ragyogásá-nak Oscar-díjas forgatókönyvírója, Charlie Kaufman is.

Jó móka megtalálni az ismerős arcokat (érdemes megnyitni nagyban a fotót), de azért annyit segítek, hogy Nemes Jeles egy fekete kalapos ember mögött bújik meg, Meryl Streepen fehér blézer van, Michael Keatonon pedig piros-fehér baseballsapka.

Seth Rogen és Röhrig Géza

Posted by Röhrig Gézáról - az érdeklődőknek on 2015. szeptember 7.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK