Valódi érzelmi hullámvasút a James Bond-rajongók számára ez a hét. Kedden komoly lelki csapás érte őket, amikor a produkció bejelentette, hogy egy nyálasképű brit ficsúr, nevezett Sam Smith fogja énekelni a 24. Bond-film főcímdalát. Mielőtt viszont túl mélyre süllyedhettek volna depressziójukban, kijött a Spectre-höz egy új előzetes, amiből már megint csak arra lehet következtetni, hogy fantasztikus lesz az új epizód.

Ez a mosoly hamarosan lefagy Léa Seydoux arcáról. Vagy ráfagy.Forrás: Fórum Hungary

A félperces tévészpot legtöbb kockája már ismerős lehet a korábbi előzetesekből, van benne azonban pár eddig sosem látott snitt, köztük egy egészen rémisztő. Az, amelyikre a cikk címével már utaltam.

Kiderül ugyanis, hogy azt a meghitt beszélgetést Daniel Craig és Léa Seydoux között ott az étkezőkocsiban csúnyán félbeszakítja a főgonosz verőlegényét játszó Dave Bautista. A galaxis őrzői-ben megismert, 194 centis egykori birkózó nemes egyszerűséggel felrúgja Bondék asztalát, de úgy, hogy pont fejbe találja vele Seydouxt. Csináltam egy gifet az esetről, kicsit le is lassítottam, hogy jobban megnézhessük.

Ez fájhatott.Forrás: Fórum Hungary

Hát, nem tudom, túl lehet-e élni egy ekkora ütést.

A nálunk továbbra is megmagyarázatlan módon 007 Spectre: A Fantom visszatér címen futó film november 5-én érkezik meg a magyar mozikba.