Nekünk bejön a mostani szoborarcúvá dermedt James Bond, de sokan pont ezért kritizálják Daniel Craiget, és azt mondják, a brit színész megformálásában annyi könnyed csibészség és lazaság szorult a karakterbe, mint egy duplaműszak végén járó kőművesbe. Most az ellentábor is fellélegezhet, vagy legalábbis megnézheti, milyen lenne az, ha az akciózó James Bond körül állandóan poénbombák robbannának.

Másfél perces sörreklámot forgattak, melyben a Spectre-ből származó üldözéses részleteket egy vizisíelő lány kabaréba illő kalandjaival bővítették. Lenyírja a sövényt egy esküvőn, hamarosan pedig egy tálca sör landol a kezében. A végén még a személyes találkozás is összejön Bonddal. A lányt Zara Prassinot alakítja, akinek eddigi legnagyobb szerepe a Clash című francia tévésorozathoz kötődik.

Zara Prassinot és Daniel CraigForrás: Heineken

Ez a reklám remélhetőleg azt jelenti, hogy a filmben nem fog látványosan egy ilyen márkájú italt a szájához emelni a 007-es, aki érthetne jobban is a sörökhöz, ihatna mondjuk magyar apátsági nedűt!

Pénteken adják ki Sam Smith Spectre-höz készült betétdalát, a Writing’s on the Wall-ból most egy tizenöt másodperces részletet lehet meghallgatni.

A 007 Spectre - Fantom visszatér november 5-től lesz látható a magyar mozikban. Addig is lehet számolni, hány régebbi Bond-filmet idéz meg a reklám. A keménykalap eldobáson kívül van még konkrét utalás?