Keanu Reevest félpucér bombanők akadályozzák a telefonálásban

2015.09.24. 18:41

Írtunk már párszor a Knock Knock című thrillerről, de azok kedvéért, akik nem olvassák el minden egyes cikkünket, vegyük át gyorsan a lényeges dolgokat. A történet úgy indul, hogy a családos építész (Keanu Reeves) a hétvégére egyedül marad fényűző otthonában. Egyszer csak becsönget hozzá két bőrig ázott gyönyörű, fiatal lány, akik meghúznák magukat pár órára a tomboló vihar elől. A fickó egy darabig tartja magát, de aztán csak nem bírja ki, hogy ne feküdjön le velük. Ezután a csajok átmennek pszichóba, és durván megleckézetik az ürgét a hűtlenségért. Leütik, kikötözik, élve elássák - ahogy az ilyenkor szokás.

Lorenza Izzo, Ana de Armas és Keanu Reeves a Knock Knock című filmbenForrás: Lionsgate

Most kijött a filmből egy jópofa jelenet, amiben Keanu a feleségével próbál FaceTime-ozni, de a két lány folyton eltereli a figyelmét azzal, hogy az ablaküveghez nyomják a mellüket és a feneküket, valamint orális szexet imitálnak egy banánnal.

A film rendezője a Motel-filmeket is jegyző Eli Roth, a lányokat Ana de Armas és Lorenza Izzo játssza. Az utóbbi színésznő ismerős lehet az Osvárt Andrea-féle Utórengés című katasztrófafilmből, annak a forgatásán ismerkedett meg Roth-al, azóta házasok.

A Knock Knock januárban debütált a Sundance filmfesztiválon, pár európai országban már a nyáron bemutatták, az amerikai mozikba október 9-én kerül. A magyarországi premier időpontja egyelőre nem ismert, de igazából nem is bemutatni, hanem remake-elni kéne itthon ezt a filmet. Az építészt természetesen nem játszhatná más, mint Simon Kornél, a két csaj pedig lehetne Szabó Erika és Kiss Ramóna. Egyből feltámadna a magyar thriller!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK