A Bosszúállók: Ultron korá-hoz kiadott első bakiparádéja nem tudott megnevettetni minket, és most már azt is tudjuk, hogy miért: szinte az összes jó poént a napokban megjelent másodikba tartogatták. Vasember, Thor és Amerika Kapitány táncversenyre hívják ki egymást, beindul a zene, és máris önfeledt bulihangulatot sugároz a videó.

Robert Downey Jr. a Bosszúállók: Ultron kora bakiparádéjában.Forrás: Fórum Hungary

Robert Downey Jr. azon problémázik, hogyan is játssza el azt, hogy kocsi ütközik a fejének, Mark Ruffalo esik-kel nagy igyekezetében, Scarlett Johansson kidugott nyelvvel közelít a férfikollégáihoz, és olyan szuperhősökről derül ki, hogy kívánják egymást, akikről ezt nem is gondoltuk volna. Bónusznak még pár (direkt?) elrontott digitális trükköt is mutatnak, amelyek alapján részegnek tippelnénk Thort és Hulkot.

Összevetésül megmutatjuk a hónapokkal ezelőtt kiadott első bakiparádét. Érdemes egymás után megnézni a két videót: kiderül, hogy Stellan Skarsgard többször is direkt elrontotta ugyanazt a jelenetet, és diákjára gerjedő tanárként feszegette a stáb türelmét.