Őskori barátság miatt sírunk majd karácsony előtt

2015.10.08. 13:34

A Dínó tesó legújabb előzetese az eddigieknél is világosabban avatja be a nézőt abba az alternatív valóságba, amiben a film játszódik, illetve vázolja fel az ősembergyerek és a dinoszaurusz valószínűtlen barátságának a kezdetét. Könnyen lehet, hogy decemberben a Dínó tesó-n fog a legtöbb néző elérzékenyülni a moziban.

A Pixar legújabb rajzfilmjében az őslényeket elpusztító aszteroida kevéssel ugyan, de elkerülte a Földet. A dinoszauruszok így életben maradtak, és az egyelőre még négykézlábon közlekedő emberekkel való első találkozásukat meséli el a Dínó tesó. Gyilkolászás nélkül, sok-sok szeretettel, kalandozással és természeti csodával.

A Dínó tesó két főhőse: Spot és ArloForrás: Fórum Hungary

Jópofa ötlet, hogy míg a dínók tudnak beszélni, addig a Spot nevű mufurc kisfiú csak morogni tud. A grafikusok kitettek magukért, olyan csodálatos tájakkal teli világot teremtettek, hogy szinte sajnáljuk, hogy a valóságban ez nem létezik. A film nemcsak érzelmes, hanem vicces is lesz, Arlo és Spot az ürgék kiöntésének egy kevésbé kegyetlen módjával próbálkozik az előzetesben. Még víz sem kell hozzá, csak egy nagy tüdő.

A Pixar idén már egyszer lenyűgözött minket az Agymanók-kal, most egy hagyományosabb, szívhez szóló mesével alapoznak majd meg az ünnepi hangulathoz. A Dínó tesó december 3-tól lesz látható a magyar mozikban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK