Előkerült a lány, akinek Tom Hanks megtalálta a diákigazolványát

2015.10.07. 17:35

Lényegi előrelépés történt a nap legfontosabb ügyében! Ahogy azt néhány órával ezelőtt írtuk, Tom Hanks a Twitteren üzent egy egyetemi hallgatónak, hogy megtalálta a parkban a diákigazolványát, és ha vissza akarja kapni a dokumentumot, akkor keresse az irodáját.

Tom Hanks egy laptop előttForrás: Twitter / Tom Hanks

Az ABC csatorna reggeli műsora, a Good Morning America kedden le is vadászta az igazolvány tulajdonosát, és behívta a stúdióba a Fordham Egyetemre járó Laurent. A lány elmesélte, hogy a Lincoln Centre melletti parkba ment futni, és a diákigazolványát a telefonja mellé dugta a karpántjába. Az igazolvány akkor eshetett ki, amikor elővette a mobilját, hogy egy őszi hangulatú fotót csináljon vele az Instagramra.

Lauren azért nem reagált egyből Hanks felhívására, mert nincs fent a Twitteren, csak órákkal később értesült az ügyről, amikor e-mailt kapott az egyik tanárától "Híres lettél" tárggyal. Ezt követően minden ismerőse hívogatni kezdte, és nem tudott az iskolai teendőire koncentrálni.

A lány úgy csinált a műsorban, mintha Tom Hankstől várná, hogy keresse meg őt, sőt azt is megjegyezte, hogy már kifizetett 20 dollárt egy új diákigazolványért, azt sugallva, hogy a hollywoodi színész visszatéríthetné neki az összeget. Bár mindez valószínűleg a reggeli műsorokban megszokott, úgynevezett jópofáskodás volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK