Az éhezők viadala utolsó előzetese egy igazi akcióorgia

2015.10.07. 10:49

Az éhezők viadala befejező részéhez kiadott végső előzetes nemcsak Panem polgárait, hanem a nézőket is harcba hívja. Itt már nem az a tétlen várakozás lesz, mint az előző részben, a drámai felvezetés után tömény akcióval folytatódik a trailer. Everdeen és társai vak zombik ellen harcolnak, halálos csapdákon próbálnak átjutni és fekete trutyi elől menekülnek. Kemény feladat lesz Snow elnök hatalmának megdöntése.

Abból is látszik, hogy már a sorozat lezárásánál tartunk, hogy Everdeen igazi vezetővé vált. Határozott léptekkel sétál a tér közepén, és úgy lázítja fel és állítja maga mellé az embereket, ahogy azt a legprofibb forradalmárok szokták. A magyar mozikban november 19-től nézhetjük meg Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész-t.

Jennifer Lawrence Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész című filmbenForrás: Fórum Hungary

Kíváncsian várom, hogy vajon tényleg ez lesz az utolsó film, amely Az éhezők viadala univerzumában játszódik, vagy a Harry Potter-filmek leágazásaként értelmezhető Fantastic Beasts and Where to Find Them mintájára a Lionsgate is elkezd újabb, a fő történettől elkülönülő kalandokat filmre vinni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK