Megérkezett az első előzetes a Coen testvérek Hail, Caesar! című új vígjátékához, ami az ötvenes évek Hollywoodjában játszódik. George Clooney alakítja a masszív alkoholista, agyilag zokni filmsztárt, Baird Whitlockot, aki éppen a címbéli nagyszabású történelmi eposzt forgatja (egy mondatnyi szöveget sem tud megjegyezni, annyira részeg), amikor elrabolja őt egy rejtélyes csoportosulás. Százezer dolláros váltságdíjat követelnek, és a stúdió mindenesére (Josh Brolin) hárul a feladat, hogy elsimítsa a dolgot.

George Clooney a Hail, Ceasar! című filmbenForrás: Universal Pictures

Ott szimatol az ügy körül egy bulvárújságírónő (Tilda Swinton), fontoskodik a filmbéli filmben játszó színésznő (Scarlett Johansson), valamint időről időre megpillantjuk Channing Tatumot matrózruhában asztalokon táncikálni, de hogy ő hogyan kapcsolódik a történethez, az még nem világos. Viszont csinálja ezt az alábbi kunsztot, ami mindenképpen figyelemreméltó.

Channing Tatum a Hail, Ceasar! című filmbenForrás: Universal Pictures

A szereposztás finoman szólva is parádés, ott van még Ralph Fiennes, Jonah Hill, Frances McDormand, Christopher Lambert, és ami a legmeghökkentőbb: Dolph Lundgren mint egy szovjet tengeralattjáró parancsnoka.

A Hail, Caesar! hangvételében talán leginkább A nagy ugrás című 1994-es Coen-filmre hasonlít (ami a legnagyobb bukásuk volt, 25 millióból készült, és még hárommilliót sem hozott), és persze visszaköszön pár momentum a Hollywoodi lidércnyomás-ból is.

A film 2016. február 25-én kerül a magyar mozikba.