Már azt is tudjuk, mikor jön A hihetetlen család 2

2015.10.09. 13:29

Tizenkilenc filmet jelentett be a Disney a következő öt évre, és a hozzájuk tartozó premierdátumokat is elárulta. A szintén a Disney érdekeltségébe tartozó Marvel-univerzum bővülésével külön cikkben foglalkoztunk, így most az animációs filmekre koncentrálunk. Van köztük több örömteli, és egy igazán szenzációs bejelentés is!

Lázas munka folyik a Pixarnál, eredeti ötleten alapuló filmmel és régi nagy sikerek folytatásával egyaránt el fogják halmozni a moziba járó közönséget. A mexikóiak egyik legfontosabb ünnepe, a halottak napja köré felépített Coco premierdátuma nem változott, továbbra is 2017. november 22-én jön ki a film. Aki játszott a Grim Fandango című kultikus kalandjátékkal, vagy egyszerűen már látott már képeket erről a színes forgatagról, az biztosan nagyon várja a Cocó-t.

A Coco címét az augusztusi D23 elnevezésű rendezvényen jelentették be.Forrás: Disney

Lássuk azokat a dátumokat, amiket eddig nem tudtunk. 2017 nyarán jön a Verdák 3, a Toy Story 4 megjelenését egy évvel elhalasztották, így csak 2018 nyarán láthatjuk a filmet. A legizgalmasabb fejlemény, hogy immáron a premierdátumát is kitűzték A hihetetlen család második részének. 2019-ben kapcsolódhatunk majd be megint a szuperhőscsalád életébe.

Szomorú, hogy manapság szinte mindenhez készül folytatás, de ami igazából megérdemelné, és természetesen most a 2004-es A hihetetlen család-ról beszélek, annál másfél évtizedet kell várni a második részére.

A hihetetlen családForrás: Fórum Hungary

Csak hogy átlátható formában is meglegyen, az idén decemberben debütáló Dínó tesó után ezekkel a rajzfilmekkel fog jelentkezni a Pixar:

2016. július 17.: Szenilla nyomában (Ez a Némó nyomában folytatása)
2017. június 16.:Verdák 3
2017. november 22.: Coco
2018. június 15.:Toy Story 4
2019. június 21.: A hihetetlen család 2

A Disney azért a saját gyártású rajzfilmek készítésével sem hagyott fel. A Jégvarázs 2 premierdátuma még mindig nem ismert, helyette viszont lekötötték Az égig érő paszuly meséjén alapuló Gigantic-ot 2018. március 9-re. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK