Johnny Depp direkt nem akar Oscart nyerni

2015.10.13. 15:42

Míg a legtöbb színész tulajdon édesanyját is eladná, ha egyszer az életben Oscar-közelbe kerülne, addig Johnny Depp magasról tesz az egészre. Az 52 éves szupersztár a Fekete mise című új gengszterfilmje londoni premierjén beszélt a BBC-nek a világ legrangosabb filmes elismeréséről (figyeljük a tiszteletteljes szóhasználatát!):

"Soha nem szeretnék egy olyan dolgot nyerni, tudod? Nem akarom, hogy dumálnom kelljen róla. Kétszer-háromszor már kaptam olyan izét... jelölés, vagy hogy hívják. A jelölés bőven elég."

Johnny Depp feleségével, Amber Hearddel a Fekete mise londoni premierjén vasárnapForrás: AFP

Depp eddig pontosan háromszor kapott jelölés nevű izét: 2004-ben A Karib-tenger kalózai első részéért, egy évvel később az Én, Pán Péter-ért, illetve 2008-ban a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című sötét musicalben nyújtott alakításáért.

Az utóbbi években nem is kellett attól tartania, hogy bármiért Oscar-díjra jelölik, mivel amikor nem Jack Sparrowt játszotta el sokadszorra, akkor rémes filmekben ripacskodott. Viszont pont a már említett Fekete misé-ben újra vette a fáradtságot, és egy alakítás-szerű izével lepte meg a nézőket, és az elemzők is azt írják, komoly esélye van egy újabb Oscar-jelölésre.

Johnny Depp a Fekete mise című filmbenForrás: InterCom

El lehet képzelni, hogy a fenti nyilatkozat után mekkora örömmel fog beleölni pár millió dollárt a filmet gyártó Warner Bros. stúdió a színész Oscar-kampányába. A Fekete mise november 12-én jön a magyar mozikba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK