Charlize Theron mindjárt Magyarországra jön

2015.10.18. 09:11

Charlize Theron a következő hónapban Magyarországon forgatja a Coldest City című hidegháborús thrillert, amelyben a partnere James McAvoy lesz - írja a The Hollywood Reporter. Az Anthony Johnson képregénye alapján készülő film Berlinben játszódik a Fal leomlása előtt nem sokkal, a történet középpontjában két ügynök áll, akik megpróbálnak megszerezni egy listát, amely a hidegháborús kémek neveit tartalmazza. A Coldest City rendezője a Keanu Reeves főszereplésével készült tavalyi John Wick-et is jegyző David Leitch, a film munkálatai novemberben indulnak Budapesten, majd Berlinben folytatódnak.

Charlize Theron idén májusban a Mad Max - A harag útja Los angeles-i premierjénForrás: AFP

Az Oscar-díjas színésznő most először fog Magyarországon forgatni, de tizenegy évvel ezelőtt járt már nálunk. Ahogy arról az Origo Filmklub is beszámolt annak idején, Theron 2004 novemberében az akkori pasiját, Stuart Townsendet látogatta meg Budapesten, aki épp a Pasik, London, Szerelem című romantikus komédiát forgatta itt. A Mad Max - A harag útja sztárja Kristanna Loken (a szőke halálosztó a Terminator 3-ban) társaságában jelent meg a Klauzál téri, azóta sajnos már megboldogult Sark nevű szórakozóhelyen, ahol pálinkát fogyasztottak, és táncra is perdültek.

Charlize Theron és a magyar főváros neve legközelebb négy évvel később került közösen említésre a sajtóban, de az egy félreértés volt. A színésznő egy interjúban arról mesélt, hogy Townsenddel hátizsákos turistaként járták be Európát, és amikor Törökországba érkeztek, kocsit béreltek, és egyenesen Budapestre hajtottak, ahol akkora felhajtás fogadta őket, mint a cannes-i filmfesztiválon. Isztambullal keverte össze Budapestet, ahogy arra a Daily Mail kedvesen rá is mutatott.

Stuart Townsend és Charlize Theron 2004-benForrás: AFP

Különben 2007-ben interjúztam Theronnal a velencei filmfesztiválon, és akkor rákérdeztem a budapesti látogatására is. Úgy rémlik, nekem is ezt a hátizsákos sztorit adta elő, de sajnos sikeresen letöröltem a beszélgetés felvételét, így most nem tudom ellenőrizni. Fennmaradt azért egy fotó, amit akkor csináltam róla.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK