A Star Wars főszereplői ennél tökéletesebben nem is reagálhattak volna az új előzetesre

Star Wars
Vágólapra másolva!
A Star Wars: Az ébredő Erő két fiatal főszereplője is ugyanúgy ma reggel nézte meg a film végső előzetesét, mint mindenki más a világon. Szerencsére volt mellettük egy-egy barát, aki megörökítette a reakciójukat.
Vágólapra másolva!

Az internetes videók egyik kedvelt műfaja, amikor a rajongásuk tárgyával, jelen esetben a Star Wars előzetesével először szembesülő emberek reakciók rögzitík. Eddig egy katolikus pap meghatódását megörökítő videó volt a legaranyosabb, de most a Finnt alakító John Boyega is erős produkcióval jelentkezett.

John Boyega és Daisy Ridley a Star Wars: Az ébredő Erő előzetesében Forrás: Fórum Hungary

A 23 éves brit színész a friss előzetes láttán akkora örömujjongásban tör ki, hogy valószínűleg maga sem tudja, hogyan került a kanapé mögé.

Az ébredő Erő női főszerepét játszó Daisy Ridley ha lelkesedésben nem is ér kollégája nyomába, de cukiságban mindenképpen übereli. A színésznő Angliában él, ezért hajnal háromra kellett felhúznia az órát, hogy az elsők között láthassa a trailert.

Egy barátja levideózta, amint Ridley előbb elkerekedett szemekkel nézi az iPhone-ján pergő képsorokat, a végén pedig már zokog, és kibukik belőle egy "Istenem, ez fantasztikus!" felkiáltás is.

A kedd hajnalban debütált harmadik előzetest

Korábban részletesen kielemeztük kedd hajnalban debütált végső előzetes, amit tíz óra alatt 8,6 milliószor néztek meg a YouTube-en, illetve 6,9 millióan a Facebookon.

A Star Wars: Az ébredő Erő-t december 18-től vetítik a mozik. Aki a premier utáni napokban akarja megnézni a filmet, annak azt javasoljuk, hogy minél hamarabb vegye meg a jegyet, akkora az érdeklődés, hogy hétfőn nem bírták el a megnövekedett forgalmat a Cinema City szerverei.