Egy vígjátéknál mindig ott van a kockázat, hogy az összes jó poént belesűrítették az előzetesébe. A The Ridiculous 6 című westernkomédia trailere ennél sokkal őszintébb. Nem próbálja elhitetni, hogy erre a filmre érdemes várni. A biztonság kedvéért kétszer is megnéztem, de egyetlen olyan vicc sem szerepel benne, amin csak egy kicsit is elmosolyodtam volna.

Nem újdonság, hogy Adam Sandler már rég kifogyott az értékelhető poénokból, és mindenféle meggyőződés nélkül rak össze gagyi filmeket. Most a közelgő Aljas nyolcas körüli hírverést próbálja meglovagolni, egy Fehér Kés nevű vadnyugati banditákat játszik, aki idiótákat toboroz maga köré, akikről kiderül, hogy mindegyik a féltestvére, majd pedig az apjuk megmentésére indulnak.

Adam Sandler a The Ridiculous 6 című filmbenForrás: Netflix

Az Alkonyat-ban feltűnt Taylor Lautnerről most már végérvényesen eldőlt, hogy nem lesz sztár, ő játssza ugyanis a legnagyobb idiótát az összes közül. Az előzetes szomorú hozadéka, hogy megtudhatjuk, kik azok az amúgy tehetséges színészek, akiknek pénzügyi gondjaik miatt szerepelt vállaltak a The Ridiculous 6-ban. Harvey Keitelnek, Steve Busceminek és John Turturrónak annyi a mentsége, hogy régebben is szerepeltek már Sandler-filmekben, és még az is lehet, hogy haverok.

A The Ridiculous 6 (A Nevetséges Hatos) Tarantino filmjét megelőzve december 11-től lesz látható a Netflix rendszerén keresztül. Aki westernvígjátékot szeretne nézni, és fontos neki, hogy nevetni is tudjon rajta, az a Maverick november 23-i vetítésére fizessen be inkább.