Egzotikus akciócsaj csap szét a galaxis őrzői között

2015.11.02. 11:54

A galaxis őrzői folytatásában visszatér Chris Pratt, Zoe Saldana és Dave Bautista, és a The Hollywood Riporter jelenti, hogy a második rész egyik kulcsszerepét, a Mantis nevű szuperhőst a kevéssé ismert, 29 éves Pom Klementieff játssza majd.

A koreai, francia és orosz felmenőkkel rendelkező, csodás nevű kanadai színésznő eddig főleg francia nyelvű filmekben volt látható, feltűnt az elmúlt évek egyik legjobb akciófilmjében, a Fehér éjszaká-ban, első angol nyelvű szerepe Spike Lee Oldboy-remake-jéhez kötődik. A főgonosz testőrét játszotta, és Josh Brolin életét keserítette meg.

Pom Klementieff az Oldboy című filmbenForrás: AFP

Arról nem árult el semmit a Marvel, hogy pontosan kit is játszik majd a színésznő. A stúdió ázsiai színésznőt keresett, Klementieff több válogatáson is részt vett, mire övé lett a szerep. A galaxis őrzői 2 óriási előrelépést jelenthet a karrierjében.

Hiába gyártja egymás után a bombasikereket a Marvel, vannak olyan nagynevű színészek, akik ellen tudnak állni a stúdió csábításának. Joaquin Phoenix végül nemet mondott Doctor Strange szerepére, Matthew McConaughey pedig A galaxis őrzői 2 főgonoszát játszhatta volna el, de ő nem élt a lehetőséggel. Valószínűleg a Marvel-filmekkel járó kötöttségek riaszthatták el őket, a stúdió szereti egyszerre öt-hat filmre lekötni a színészeit.

A világszinten 774 millió dollárt hozó film folytatását 2016 elején kezdik forgatni, és 2017. május 5-én mutatják majd be a mozik. A rendező személye nem változott, A galaxis őrzői 2 munkálatait is James Gunn irányítja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK