Kijött az első mozgóképes ízelítő a Warcraft című fantasy-hez, amelyet az azonos című videójáték-sorozat inspirált. Ez ugyan még csak egy tizenöt másodperces előzetes a pénteken debütáló trailerhez, de már ebből is látszik, hogy nem sajnálták a pénzt CGI-re, és nem távolodtak el a forrástól. Az emberek és az orkok harca számítógépes játékba illő, grandiózus látványvilágot kapott.

A film az emberek és orkok első találkozását meséli el: Azeroth civilizációja végveszélybe kerül, orkok jelennek meg a birodalomban, azzal a céllal, hogy leigázzák, és új otthonra leljenek ott. Az előzetesből remélhetőleg az is kiderül, hogy a nézők milyen hősök oldalán szállhatnak majd be a küzdelembe.

Orgrim Doomhammernek hívják őt - WarcraftForrás: Legendary Pictures

A Warcraft-ot Duncan Jones rendezte (Hold, Forráskód), 2016. június 10-től lesz látható a mozikban. A filmben feltűnik majd többek között Travis Fimmel, Ben Foster, Paula Patton, Dominic Cooper és Toby Kebbell.

A tizenöt másodperces mellé egy új plakátot is kiadtak. Vajon a filmben is egyenlő időt kapnak majd az emberek és az orkok?

A Warcraft című film moziplakátjaForrás: Legendary Pictures