Megérkezett az első előzetes (és rögtön magyar szinkronnal) a népszerű számítógépes játék alapján készült Warcraft - A kezdtetek-hez, amelyben szakállas férfiak csapnak össze vaddisznófejű orkokkal. Ez utóbbiakról nekem Jabba testőrei jutottak eszembe A Jedi visszatér-ből.

A zord külső minden bizonnyal érző szívet takar - Warcraft - A kezdetekForrás: UIP Dunafilm

Inkább meg sem próbálok úgy tenni, mintha bármilyen szinten is értelmezni tudnám a pergő képsorokat, de azért jó szórakozást kívánok a filmhez a játék több tízmillió rajongójának, remélem, ilyenről álmodtak.

A Warcraft - A kezdtetek 2016. május 26-án kerül a magyar mozikba, a rendezője Duncan Jones, aki a Hold című sci-fijével és a Forráskód című időutazós thrillerjével bebizonyította, hogy már nem muszáj David Bowie fiaként hivatkozni rá.

A Warcraft - A kezdetek története

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.