Kínában ezen a héten mutatják be a SPECTRE-t, és egészen eredeti módját találták meg a film népszerűsítésének. Pekingben jelentették be, hogy a 24. Bond-részben látható minden idők legnagyobb filmes robbantása, és emiatt szerepelni fog a Guinness Rekordok Könyvében. A világcsúcsot hitelesítő dokumentumot Léa Seydoux, Daniel Craig és Barbara Broccoli producer vette át az Oscar-díjas Chris Corbould trükkmester nevében.

A robbanást, az előkészületeit és az egymásnak gratuláló stábtagokat a videóra kattintva nézheti meg. 2015. június 29-én borították be a marokkói sivatagot egy óriási füstfelhővel, 8418 liter üzemanyagot és 33 kilogramm robbanószert használtak fel hozzá. Manapság, amikor már a robbanások jelentős részét CGI-vel intézik el, nagy élmény lehetett mindez Craignek és Seydoux-nak, akik ideális helyről nézhették a tűzcsóvákat.

Daniel Craig és Léa Seydoux itt még a robbanás előtt van - SPECTREForrás: Fórum Hungary

A SPECTRE Magyarországon is megdöntött egy rekordot, Daniel Craig főszereplésével készült Bond-filmek közül erre ültek be a legtöbben az első hétvégén. Ez a csúcsdöntés azonban nem fog bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe.