Igaz, hogy még mindig sokan készítenek szelfiket, és osztják meg őket a nagyvilággal, de valójában ez ez egy lecsengett divat, amin illő lenne már túllépni. Legalábbis ezt gondoltam ma reggelig. Aztán megláttam a Zoolander 2 plakátját, és az ostoba férfi szupermodelleket alakító Ben Stiller és Owen Wilson ennek ellenkezőjéről győzött meg. Van még kakaó a szelfizésben, csak lehessen rajta annyit nevetni, mint ezen a csodálatos poszteren.

A Zoolander 2 moziplakátjaForrás: Paramount

Egy másik, parfümreklámokat másoló plakát is kijött, amelyen Stiller egyedül pózol. Az utóbbi napokban a film Instagram-oldala is felpörgött, Derek Zoolander egy szezonhoz illő sütőtökös jeges kávé kíséretében járt egy benzinkútnál, majd pedig Justin Bieber próbálta megmutatni a Kék Acél-nézést a férfimodell társaságában. Egyáltalán nem baj, hogy unalmas történetmorzsák helyett egy zseniális, a film szellemiségét tükröző reklámkampánnyal ágyaznak meg a premiernek.

A Zoolander 2 moziplakátjaForrás: Paramount

A debil humort mesteri szinten művelő, mára kultikussá vált Zoolander 2001-ben jelent meg, a folytatásra tizenöt évet kellett várni, 2016. március 17-től kerül majd fel a magyar mozik műsorára. Az biztos, hogy a december az új Star Wars-ról, a január pedig A visszatérő-ről és az Aljas nyolcas-ról fog szólni. A februárt még nem adnánk oda egyetlen filmnek sem, de a március már eldőlt: a hónap kihagyhatatlan moziélménye a Zoolander 2 lesz.