Most kapaszkodjon meg minden Star Wars-rajongó! Ha ön mellé áll a szerencse, már a december 18-i premier előtt intim közelségbe kerülhet hőseihez, sőt, akár az otthonába is felcipelheti őket. Egy teaser és egy végleges angol nyelvű moziplakátot sorsolunk ki a játékunkban résztvevő emberek között.

Az eredeti plakátokat az Ebay-en is megtalálja, de ott egy kisebb vagyonba kerülnek. A legolcsóbb teaser poszter francia nyelvű és 11 608 forintba kerül, az angol verzióért 20 ezer forinttól indul a licit. A végleges plakátért még mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, a legolcsóbbnak 43 500 forint a kikiáltási ára.

A Star Wars: Az ébredő Erő teaser, illetve végleges moziplakátjaForrás: Fórum Hungary

A teaser plakát segítségével a messzi, messzi galaxisba képzelheti magát, a végső moziplakátra pedig Luke Skywalker kivételével a Star Wars: Az ébredő Erő összes főbb szereplőjét felrakták. Ha meg szeretné nyerni valamelyik posztert, akkor ezúttal nem egy kérdést kell megválaszolnia, hanem arra kérjük, hogy engedje szabadon a fantáziáját.

A Jedi visszatér után harminc évvel játszódó Star Wars: Az ébredő erő reklámkampányából feltűnően hiányzik Luke Skywalker. Az előzetesekből vagy teljesen hiányzik vagy legfeljebb a kezét láthattuk. (Az elképesztő rajongói teóriákat most inkább hagyjuk.)

Nyereményjátékunk lezárult, köszönjük kedves olvasóinknak a remek történeteket! A teaser plakátot Morvai Elvira nyerte, a végleges moziplakát pedig Kancsár Krisztina falát díszítheti majd. A Luke Skywalkeres sztorikat a hétvégén tesszük közzé.