A Star Wars: Az ébredő Erő végső előzetese megjelenése után azt hittem, hogy most egy ideig alacsonyabb fokozatba kapcsolnak a Disney marketingesei. Nem is tévedhettem volna nagyobbat. Csak tegnap írtuk meg, hogy Leia már nem hercegnő többé, és már meg is érkezett a legújabb tévészpot új képsorokkal. Lehetne azon sajnálkozni, hogy túl sok mindent látunk előre a filmből, de nem tudok, mert ez az ízelítő is pillanatok alatt beszippantott.

Annál a résznél dobbant a legnagyobbat a szívem, amikor Han Solo hányaveti mozdulattal átnyújt egy lézerfegyvert Rey-nek. "Lehet, hogy erre szükséged lesz" - fűzi hozzá. A sejtelmes zenével induló tévészpot az akciókra koncentrál, de közben azért felvillan az Ellenállók tanácskozása is, amelyet Leia vezet, és a kép jobbszélén kiszúrhatjuk Ackbar admirálist.

Daisy Ridley és Harrison Ford a Star Wars: Az ébredő Erő című filmbenForrás: Fórum Hungary

J.J. Abrams arról beszélt egy interjúban, hogy próbálják megtalálni az egyensúlyt, nem akarják, hogy úgy tűnjön, rejtegetik a filmet, de túl sokat sem akarnak megmutatni belőle. Csak az egészet látva fog eldőlni, mennyire sakkoztak jól a filmről kiadott információkkal Abramsék. Magát a Star Wars: Az ébredő Erő-t hét lakat őrzik, a december 18-i premier előtt egyetlen díjkiosztóra sem nevezik be, így akarják megelőzni, hogy idő előtt kikerüljenek beszámolók a filmről.

Egy újabb plakátot is kiadtak hozzá, mellyel az IMAX-vetítéseket reklámozzák. A sivatagi totálképek, vagy éppen légi csaták biztosan lélegzetelállítóan néznek majd ki az IMAX-mozikban.

A Star Wars: Az ébredő Erő IMAX-plakátjaForrás: Fórum Hungary
A Star Wars: Az ébredő Erő két plakátjaForrás: Fórum Hungary
Nyerje meg a Star Wars 7 eredeti plakátját!

Ha ön mellé áll a szerencse, már a december 18-i premier előtt intim közelségbe kerülhet hőseihez, sőt, akár az otthonába is felcipelheti őket. Egy teaser és egy végleges angol nyelvű moziplakátot sorsolunk ki a játékunkban résztvevő emberek között, a lehetőségért cserébe összesen három mondatot várunk. Próbáljon szerencsét!