Cikksorozatunkban sorra vesszük a legendás filmes pucérkodásokat, amelyek meghatározóak voltak szerzőink pszichoszexuális fejlődésében. Szerintem senki nem elégedetlenkedne, ha ez a sorozat annyiból állna, hogy hétről hétre újból megmutatjuk Kerekes Vica meztelenkedéseit. Az észvesztő adottságokkal bíró szlovákiai magyar színésznő már számos pikáns helyzetben felfedte bájait. Fújt magára tejszínhabot, érzéki lovaglást mutatott be egy függőágyon, és az erdő mélyén is kibújt a ruhájából. Több Kerekes Vicát követelünk a magyar filmekbe!

#69 - Kerekes Vica (Időjós a pácban, 1, Halhatatlanok, Férfiremény, 7 dni hrichu, Příběh kmotra)

Régen volt, de még emlékszem, hogy az első magyar filmszemlének azzal az ábránddal indultam neki, hogy most végre élőben is láthatom Kerekes Vicát. Végül nem futottam össze vele, de rajongásom azóta sem csökkent a Fülekről származó szlovákiai magyar kebelcsoda iránt. Neki tényleg elég egyszer elmosolyodnia vagy felemelnie a tekintetét, és az ember már el is felejtette, hogy egy moziban ül, és egy film pereg előtte.

Kerekes Vica a Férfiremény című filmbenForrás: Falcon

Éppen ezért nem értem, miért felejtkeztek el róla a hazai filmesek. Az elmúlt öt esztendőben mindössze két magyar mozifilmben szerepelt. Játszott a különálló epizódokból felépülő, azokat mindössze egy kanapéval összekötő Couch Surf-ben, illetve a jelenleg a mozikban futó Anyám is más futóbolondok a családban című történelmi drámában látható. Ez így nagyon kevés, a műfaji alkotások utóbbi években tapasztalható felfutásával fantasztikus szerepeket lehetne ráírni!

Horváth Kristóf és Kerekes Vica a Couch Surf című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Lehetne kiismerhetetlen, veszélyes csábító krimikben, szeplős arca, telt idomai tökéletessé teszik arra, hogy egy középkorban játszódó kalandfilmben vagy éppen egy misztikus fantasy-ban szerepeljen. Követeljük vissza Kerekes Vicát a magyar mozikba!

De addig, amíg eljut az üzenet a megfelelő helyekre, tekintsük át a színésznő pucérkodásban gazdag életművét. A 2008-as Időjós a pácban című cseh komédiában felszabadultan hempereg a cseh Jirí Machácekkel az ágyban, és egyáltalán nem érződik az alakításán, hogy miután megérkezett Magyarországról, a szexjelenetekkel kellett kezdenie a forgatást sok ismeretlen ember gyűrűjében.

Kerekes változatos módokon próbálja feldobni a szexet a filmben. A tejszínhab már sok mindenkinek eszébe jutott, de tényleg izgató látványt nyújt a színésznő testén. A másikra pisilés - legyen bár extrém ötlet - de van, akinek bejön. A takaró alól előhúzott cuki teknőstől viszont teljesen ledöbbentem, nem megy ki a fejemből, hogy vajon mit is kereshetett a kétéltű az ágyban.

Kerekes Vica eddigi egyetlen magyar pucérkodása az 1 című sci-fiben látható, Mácsai Pál harapdálja benne a színésznő mellét. A film látványvilága elsőrangú, de szerintem nincs olyan földi halandó, aki azt merné állítani, hogy dekódolni tudta Pater Sparrow rendező filmre álmodott gondolatait.

Vica az Origónak 2009-ben adott interjújában beszélt a pucérkodáshoz fűzödő példamutató viszonyáról: „Számomra a meztelenkedés, vagy az, hogy megmutatom a csupasz mellemet, ugyanolyan feladat, mint a többi. Ebből óriási dolgot csinálnak itt Magyarországon. Ha valaki megmutatja a mellét, az a baj, ha nem mutatja meg, akkor meg az a baj. Én ezt nem értem. Ha helye van, akkor helye van.”

Az 1-ben például indokoltnak találta, hogy ruha nélkül is megmutassa magát: „Ebben a történetben a szexjelenet egyfajta kiteljesedés, az orgazmus a nagy csúcspont. Maya kiordít magából mindent, és megtalálja a megoldást a múltbéli problémákra, úgyhogy ez egyfajta megszabadulás is számára.”

Míg az időjós a pácban szexjelenete játékos és bohó, addig a Halhatatlanok (Nesmrtelní) című szlovák tévésorozatban drámai, tagadhatatlanul kelet-európai üzekedést láthatunk az erdőben. Egy férfinak életre szóló rögeszméjévé válik a Kerekes Vica által alakított nő, és titokban újból és újból találkozik vele.

A végén meghökkentően durva módon próbál véget vetni az afférnak a főszereplő, és egy husánggal közelít a fűben magához nyúlkáló Vicához. A Halhatatlanok-ban híres szlovák és világirodalmi műveket dolgoztak fel. A Diabol Lev Tolsztoj Az ördög című kisregényén alapult, ebben az epizódban szerepelt a magyar színésznő

A Férfiremény (Muzi v nadeji) című pajkos, megcsalós vígjáték 2011 legnagyobb durranása volt Csehországban, 852 199-en váltották rá jegyet. A magyar filmek sajnos csak álmodhatnak hasonlóan magas nézőszámokról. Elég megnézni az alábbi szexjelenetét ahhoz, hogy biztosra vegyük - Kerekes Vicának döntő szerepe volt a siker kiharcolásában.

A Férfiremény egy provokatív kérdést tesz fel: vajon helyrehozható-e úgy egy kapcsolat, hogy ideiglenesen másnál keressük a boldogságot. Kerekes Vica ismét az Időjós a pácban című filmben már látott partnerével szerelmeskedik, csak most egy másik pózban láthatjuk őket. Egy függőágyban lovagol a férfin a színésznő, és gonosz módon pont akkor gyorsítja fel a tempót, amikor a férfi a feleségének kénytelen telefonon beszélni.

Rövid, de izgalmas meztelenkedést láthatunk Vicától a 7 dni hrichu (Hét nap bűn) című történelmi drámában. Német szavak kíséretében fröcsköli magára a vizet egy erdei patakban térdepelve. A film 1945-ben játszódik az akkor még német többségű Szudéta-vidéken, Kerekes Vica egy német nemzetiségű nőt játszik benne.

A Příběh kmotra (Egy Keresztapa története) című cseh thriller is felhasználja Kerekes Vica egyedülálló vonzerejét. Két férfi egy nyíláson keresztül lesi a zuhanyzó nőket, a kedélyes vihorászás azonban csak addig tart, míg egyikük ki nem szúrja a meztelen színésznőt. Innentől már átszellemült arccal egymást lökdösve próbálják magukba szívni a látványt. A Příběh kmotra a negyedik legnézettebb film volt 2013-ban Csehországban.

Kerekes Vica az Egynyári kaland című tévésorozatbanForrás: MTVA

Kerekes Vica dögös doktornőként tűnt fel utóbbi évek legszerethetőbb hazai produkciójában, az Egynyári kaland című ifjúsági tévésorozatban. Az orvos egyértelmű jeleket küld az egyik állandó szereplőt játszó Vecsei Miklós felé, ám a fiú kénytelen hárítani Kerekes Vica közeledését, mivel egy nemi betegség tüneteit észleli magán. Az égető, viszkető érzés ennél rosszabbkor nem is jöhetett volna. Végül szex helyett egy felszabadítóan ható dumálást csapnak a Balaton partján. Az üzenet egyértelmű, Kerekes Vicával beszélgetni is rendkívüli élmény lehet.

Cikksorozatunk korábbi részei:

#68 - Ludivine Sagnier
#67 - Sylvia Kristel
#66 - Katie Holmes
#65 - Eva Green
#64 - Virginie Ledoyen
#63 - Patsy Kensit
#62 - Léa Seydoux
#61 - Olivia Wilde
#60 - Kirsten Dunst
#59 - Lizzy Caplan
#58 - Vanessa Paradis
#57 - Jessica Chastain
#56 - Rebecca De Mornay
#55 - Bo Derek
#54 - Keira Knightley
#53 - Gryllus Dorka
#52 - Madeleine Stowe
#51 - Reese Witherspoon
#50 - Scarlett Johansson
#49 - Dobó Kata
#48 - Cindy Crawford
#47 - Rebecca Romijn
#46 - Emily Blunt
#45 - Asia Argento
#44 - Osvárt Andrea
#43 - Drew Barrymore
#42 - Gabrielle Anwar
#41 - Alexandra Daddario
#40 - Charlize Theron
#39 - Gemma Arterton
#38 - Nicole Kidman
#37 - Kim Cattrall
#36 - Amy Smart
#35 - Rosario Dawson
#34 - Jamie Lee Curtis
#33 - Anne Hathaway
#32 - Emmanuelle Seigner
#31 - Anna Falchi
#30 - Amber Heard
#29 - Amber Smith
#28 - Elizabeth Hurley
#27 - Valeria Golino
#26 - Demi Moore
#25 - Angelina Jolie
#24 - Mathilda May
#23 - Mädchen Amick
#22 - Penélope Cruz
#21 - Erika Eleniak
#20 - Paz Vega
#19 - Natasha Henstridge
#18 - Kim Basinger
#17 - Madonna
#16 - Sherilyn Fenn
#15 - Irene Jacob
#14 - Patricia Arquette
#13 - Salma Hayek
#12 - Rachel Weisz
#11 - Marisa Tomei
#10 - Halle Berry
#9 - Heather Graham
#8 - Uma Thurman
#7 - Liv Tyler
#6 - Sharon Stone
#5 - Susan Sarandon
#4 - Jane March
#3 - Jennifer Connelly és Virginia Madsen
#2 - Shannon Tweed
#1 - Phoebe Cates