Ha az elmúlt évben megszondáztatták volna a férfiakat, hogy kit szeretnének a leginkább látni egyberészes piros fürdőruhában, lassított felvételen futni a tengerparton, Alexandra Daddario jó eséllyel előkelő helyen végzett volna. Úgy fest, a Baywatch-film producerei is tisztában vannak a nép akaratával, ugyanis A törvény nevében-ből és a Törésvonal-ból ismert 29 éves színésznőnek adták a bájosan gagyi vízimentős tévésorozat alapján készült mozifilm női főszerepét.

Alexandra Daddario a Törésvonal című filmbenForrás: InterCom

Partnerei a filmben Zac Efron és Dwayne Johnson lesznek, ez utóbbi játszotta Daddario karakterének édesapját a fentebb említett idei katasztrófafilmben, amelyben a kreatív energiák nagy része arra ment el, hogyan tudják úgy csűrni-csavarni a történetet, hogy a színésznő falatnyi trikója minél többször legyen csuromvízes.

Alexandra Daddario tíz évvel ezelőtt tűnt fel először a mozivásznon Noah Baumbach A tintahal és a bálna című zseniális családi drámájában, később ő játszotta Owen Wilsonék nyomulós bébiszitterét az alulértékelt Elhajlási engedély-ben, de akkor figyelt fel rá a világ igazán, amikor észbontó sztriptízt vágott le Woody Harrelsonnak A törvény nevében című HBO-sorozat második részében.

A Baywatch-filmet a Förtelmes főnökök-et is jegyző Seth Gordon rendezi, a forgatás jövő év elején indul.

Alexandra Daddario
Kamaszkorunk legszebb mellei - Alexandra Daddario
Sokunknál megállt az idő, amikor Alexandra Daddario befészkelte magát Woody Harrelson ölébe, és levette a pólóját. A törvény nevébennel beírta magát a tévétörténelembe. Nézze meg minden idők egyik legjelentősebb pucérkodását!