Pierce Brosnan csúnyán leszólta az új Bond-filmet

2015.11.18. 12:00

Pierce Brosnan mindig válaszol, ha James Bondról kérdezik, és nem érdekli, ha a nyilatkozata vitát gerjeszt. Most a SPECTRE-be szállt beleNagyon vártam a filmet. De aztán úgy éreztem, túl hosszú volt. A történet elég gyenge, össze lehetett volna sűríteni.

Brosnan négyszer játszotta el a szuperkémet 1995 és 2002 között, kicsit sem meglepő hát, hogy nagy figyelemmel követi a sorozat alakulását. Véleményével nincs egyedül, az amerikai kritikák között is könnyedén lehet találni hasonló végkicsengésű recenziókat, és Huszár András kollégám is pontosan ezeket a hibákat rótta fel a SPECTRE-nek.

Miért nem lehet minden olyan zseniális, mint a Halj meg máskor!?Forrás: InterCom

A Casino Royale-tól kezdve a Bond-sorozat már inkább játszódik a való világban, mint régebben, és a Bourne-filmekből vett át elemeket. Brosnannak konkrétan az a baja a Spectre-vel, hogy nem tudja eldönteni, hogy mi is akar lenni: „Se hús, se hal. Ez se nem Bond-film, se nem Bourne-film.”

Utódjáról viszont csak dicsérő szavai vannak: „Ő egy nagyszerű harcos, aki magára talált ebben a részben, jól álltak neki a szellemes kiszólások, a karakterbe most kellemes játékosságot csempészett. Adjanak neki egy szikárabb történetet, és remekmű lesz belőle.”

Melyik hülye írta ezt ide? - Daniel Craig a SPECTRE című filmbenForrás: Fórum Hungary

A SPECTRE második hete a legnépszerűbb film Amerikában, Magyarországon és a világ számos más országában. Világszinten eddig 545 millió dollárt szedett össze.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK