Semmit sem tudsz rólam! – jelenti ki önérzetesen Finn a Star Wars: Az ébredő Erő legújabb tévészpotjában. És valóban, azon kívül, hogy egy kiugrott rohamosztagost játszik John Boyega, aki előbb Rey-jel, majd Poe-val is összehaverkodik, nem sokat lehet róla tudni. Most azonban ő lett a főszereplője a hetedik epizód legújabb kedvcsinálójának.

Minden bizonnyal ő lesz az a karakter, aki legszívesebben csak egy függőágyban lazulna egy sörrel a kezében, de legnagyobb bánatára valahogy mindig a harcok közepén találja magát. Míg Rey levág egy harcias miniszónoklatot a tévészpotban, addig Finn ijedten vallja be, hogy ő erre nincs felkészülve.

Már megint mibe keveredtem?! Én ezt nem akarom! - John Boyega és Oscar Isaac a Star Wars: Az ébredő Erő című filmbenForrás: Fórum Hungary

De milyen fegyver villan meg a Finnel összecsapó rohamosztagos kezében? Elég menőn néz ki. A Star Wars: Az ébredő Erő december 18-ben érkezik meg a magyar mozikba, addig is játsszon velünk, és eredeti Star Wars-plakátot nyerhet.