Jennifer Lawrence az anyját hívta szex előtt

2015.11.19. 11:00

Jennifer Lawrence éppen most dönt meg egy diktatúrát a mozikban, a való életben azonban már nem ennyire merész. Most éppen egy szexjelenet felvétele hozta rá a frászt – vallotta be a The Hollywood Reporter kerekasztal-beszélgetésén. Jelenleg a Galaxis őrzői-ből és a Jurassic World-ből ismert Chris Pratt-tel forgatja a Passengers című sci-fit, és nagyon bizarrnak találta a színésszel való csókolózást és meztelenkedést:

Ez volt az első alkalom, hogy megcsókoltam egy házas embert, és a bűntudat miatt összeszorult a gyomrom. Tudtam, hogy ez a munkám, de ezt nem tudtam elmondani a gyomromnak.

Jennifer Lawrence Az éhezők viadala befejező részének londoni premierénForrás: AFP/Justin Tallis

Lehet, hogy Lawrence az egyik legnagyobb sztár ma a világon, de ez nem akadályozza meg abban, hogy még mindig kikérje az anyja tanácsát. Hiába buzdította arra a saját anyja is, hogy csinálja meg a jelenetet, a színésznő továbbra is nyugtalan maradt. Azon volt, hogy minél valódibbnak tűnjön a csók, de közben tele volt szorongással a felvételkor.

Még sosem érezte magát annyira sebezhetőnek, mint a Chris Prattel közös szexjelenet forgatásakor.

A Passengers egy távoli bolygó felé tartó űrhajón játszódik, és Chris Pratt egy hiba folytán hatvan évvel a célba érkezés előtt felkel a hibernációból. Hogy ne egyedül öregedjen és haljon meg, felébreszti az egyik utastársát is. Pratt és Lawrence első találkozása a filmben biztosan nem fog szexben kicsúcsosodni, hiszen a férfi gyakorlatilag arra ítélte a nőt, hogy vele élje le hátralévő életét egy űrhajóban.

A Passengers-t  2016. december 21-től játsszák az amerikai mozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK