Robert De Niro tizenöt éve nem volt nővel, de mindjárt lesz

2015.11.19. 21:24

Jó pár ínséges év után Robert De Niro karrierje ismét felszállóágban van. A kezdő című imádnivaló komédiája jelenleg is gyűjtögeti a nézőket a mozikban (Magyarországon már 150 ezer felett jár), és egy hónap múlva Jennifer Lawrence apjaként nézhetjük meg a Joy-ban, amit már látatlanban kikiáltottak az elemzők a jövő évi Oscar-díjkiosztó egyik nagy esélyesének. A 72 éves színészlegendának azonban nem zsenánt elvállalni egy alpári vígjáték főszerepét sem, ahogy azt a jövő januárban érkező Dirty Grandpa új előzetesében alaposan be is bizonyítja.

A filmben De Niro egy frissen megözvegyült nyugdíjast alakít, akit az éppen nősülni készülő unokája (Zac Efron) levisz Floridába egy pár napos kikapcsolódásra. A felesége halála után új erőre kapó öregúr úgy veti bele magát a partiba, mint egy kanos tinédzser, a vaskalapos unoka meg csak kapkodja a fejét a folyamatosan káromkodó, szelfiző, füvező, piáló és szemérmetlenül csajozó nagypapája mellett.

A bácsi nem árul zsákbamacskát: közli, hogy 15 éve nem feküdt le nővel, tehát most dugni, dugni, illetve dugni akar. Úgy tűnik, az Aubrey Plaza által játszott csaj ebben majd tud segíteni neki.

Aubrey Plaza és Robert De Niro a Dirty Grandpa című filmbenForrás: Lionsgate

Aki azt hitte, ebben az életben már nem fogja látni a Dühöngő bika és a Nagymenők kétszeres Oscar-díjas sztárját egy miniruhás twerkelő nővel a nyakában bulizni, az nagyot tévedett. A Dirty Grandpá-t január 22-én mutatják be az amerikai mozik, a magyarországi premier időpontja sajnos egyelőre még nem ismert.

KAPCSOLÓDÓ CIKK