A Midnight Special című sci-fi előzetese tökéletes a maga nemében. Azzal fokozza a kíváncsiságunkat, hogy csupán néhány morzsát dob elénk, és csupán találgathatjuk, hová is fut ki a természetfeletti erővel rendelkező fiú története. Első látásra nincsen semmi különös a gyerekben, bár furcsa, hogy a szobában is úszószemüveg lóg a nyakában. Aztán megvillan a szeme, és máris érteni véljük, miért akarja mindenki a fiút, és az apját játszó Michael Shannon miért aggodalmaskodik állandóan.

Ebben a trailerben minden azért van, hogy a nyugtalanságunkat növelje. Nem tudjuk kik elől, de a család menekülni kényszerül, Sam Shepard gúnyosan annyit mond, hogy maguk aztán tényleg nem tudják, kivel van dolguk, Adam Driver pedig riadtan, tágra nyílt szemekkel közeledik a fiúhoz (Jaeden Lieberher). A csodagyerek anyját Kirsten Dunst alakítja.

Joel Edgerton, Michael Shannon, Jaeden Lieberher és Kirsten Dunst a Midnight Special című filmbenForrás: Warner

Jeff Nichols rendező (Mud, Take Shelter) is titokzatosan fogalmazott, amikor az Entertainment Weekly a Midnight Special-ről kérdezte. A harmadik típusú találkozások-at, az E.T., a földönkívüli-t és a Csillagember-t jelölte meg előzményként, az ő filmje is egy olyan utazás története, amely akkor működik a legjobban, ha nem tudjuk, legközelebb mi fog történni. „Ez az én üldözős sci-fim.” A Midnight Special 2016. március 18-án debütál az amerikai mozikban.

A Midnight Special moziplakátjaForrás: Warner