George Lucast elzavarták a Star Wars 7 környékéről

2015.11.23. 19:57

Senkit nem fog meglepni a hír, ismét kiadtak pár újabb videót a Star Wars: Az ébredő Erő-höz. A tévészpotok dömpingje után most az első filmrészlettel rukkoltak elő. Rey és Finn robbanások elől menekül a sivatagban, a nő eltökélt, és terve is van, hogyan maradjanak életben, a férfi ellenben csak akadékoskodni tud.

Azért egy új tévészpot is megjelent a hétvégén: az X-szárnyút vezető Poe Dameront (Oscar Isaac) rádión kommunikál a kék és a piros osztaggal, BB-8 pedig eléggé megsínyli a repülést - úgy pattog a Millennium Falcon folyosóján, mint egy focilabda.

A találgatások máris beindultak, hogy a Poe parancsait követő nem emberszabású pilóta vajon tényleg Nien Nunb a Jedi visszatér-ből, vagy csak ugyanahhoz a fajhoz tartozik. Aki nem tud meglenni napi Star Wars-dózis nélkül, annak a Saturday Night Live paródiavideóját is melegen ajánljuk, ugyanis van benne pár egészen szellemes poén.

A film valódi szereplői, más hírességek és hírességeket imitáló humoristák próbálják meggyőzni a rendezőt, hogy ők az ideális választás az adott szerepre. A Mad Men sztárja, Jon Hamm úgy érzi, ő már alapból is tökéletes Han Solo szerepére, Danny DeVito BB-8-at próbálja eljátszani, David Beckham pedig pontosan azt teszi a robottal, ami egy focistától elvárható. A videó csúcspontját George Lucas feltűnése hozza el, aki az hiszi magáról, hogy birtokolja az Erőt.

Lucasnak amúgy voltak ötletei, hogy miről szóljon a mostani trilógia - derült ki a Vanity Fair videóinterjújából, de miután a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, a Star Wars atyjának történeteit egy mozdulattal kidobták, és újakat írattak helyettük. Ekkor döntött úgy Lucas, hogy semmi köze nem lesz az új trilógiához, ha megpróbálna beleszólni, az úgyis csak feszültséget szülne.

J.J. Abrams és John Boyega a Star Wars: Az ébredő Erő forgatásánForrás: Fórum Hungary

A Star Wars: Az ébredő Erő időközben teljesen elkészült, J.J. Abrams november 21-én hajnali két órakor zárta le a film utómunkálatait. A hetedik epizód december 18-tól lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK