Eddig úgy volt, hogy a Rocky-sorozat hetedik részeként is felfogható Creed – Apollo fia elkerüli a magyar mozikat, de a rajongó kritikák tömkelege és a sikeres amerikai premier meggyőzhette az magyar forgalmazót. A bokszdráma mégis csak eljut a hazai mozikba, január 21-től mi is megnézhetjük, hogyan készíti fel Rocky az életre és a ringbéli küzdelmekre régi harcostársa, Apollo Creed fiát.

Sylvester Stallone és Michael B. Jordan a Creed - Apollo fia című filmbenForrás: Fórum Hungary

A mester-tanítvány viszony biztosan sok feszült, megható és komikus pillanatot fog eredményezni, és remélhetőleg a nézőket is megerősíti abban, hogy érdemes harcolni a céljaikért. Az elragadtatott amerikai beszámolók alapján erősen gyanús, hogy nehéz lesz könnyek nélkül végigülni ezt a filmet.

Stallone állítólag karrierje egyik legjobb alakítását nyújtja a Creed-ben, még az is megtörténhet, hogy Oscarra jelölik a legjobb mellékszereplő kategóriájában. A zűrös kamaszkort maga mögött hagyó tanítványát Michael B. Jordan játssza, a filmet A megálló-t jegyző Ryan Coogler rendezte.

Még egyszer a legfontosabb információ: január 21-től a magyar mozikban is látható lesz a Creed – Apollo fia. Ennek a hírnek most biztosan sokan örülnek, hétvégi cikkünkben kikértük az olvasóink véleményét, és a Carol mellett Stallone bokszfilmje hiányzott nekik leginkább a magyar mozik műsoráról.