Férjek helyett zombikra vadásznak

2015.12.01. 14:32

Az utóbbi években annyira elszaporodtak a zombifilmek, hogy egy újabb műfajba vágó alkotásnak csak akkor van esélye a sikerre, ha minimum egy briliáns alapötlet párosul hozzá. Idén az új-zélandi Hétköznapi vámpírok című horrorvígjáték tartotta életben a kifulladóban lévő zsánert, jövőre pedig a Büszkeség és balítélet meg a zombik adhat új lendületet. Hiába van már elegem az élőhalottakból, arra még én is kíváncsi vagyok, hogy miképpen kaszabolja le a zombihordát Jane Austen öt eladósorba került szépsége.

A legújabb előzetesben a zombifilmekből ismert világvégehangulat izgalmas módon keveredik combfixet villantó, finom erotikával és az eredeti mű fő konfliktusforrásával, a Bennet-lányok kiházasításával.  Az öt testvér most nem hímezni tanul, hanem harcosokat nevel belőlük az apjuk, és a trailer alapján a kard, a tőr és a bárd használatának is mestereivé váltak.

Büszkeség és balítélet meg a zombikForrás: Lionsgate

Elizabeth Bennetet a Hamupipőké-ből ismert Lily James alakítja, udvarlóját, a most zombivadászként jeleskedő Mr. Darcy-t pedig Sam Riley játssza. A Büszkeség és balítélet meg a zombik-ban többek között feltűnik Lena Headey, Matt Smith és a legújabb Mission: Impossible-film tündéri lemezboltos lánya, Hermione Corfield. A kosztümös horrort február 5-én mutatják be Amerikában, magyarországi bemutatóról nincsen tudomásunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK