Kijött egy rövidke kedvcsináló a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala amerikai idő szerint szerda éjszaka debütáló második hosszú előzeteséhez, és ha most látnánk először ezt a két szuperhőst, egyikről sem mondanánk meg, hogy az igazság bajnoka. Superman egy begőzölt diktátorhoz, Batman pedig egy piti bűnözőhöz hasonlít. Az biztos, hogy ez a két fickó, ha tehetné, megfojtaná a másikat egy kanál vízben.

Bruce Wayne-nek nyomós oka van Supermant gyűlölni, a kryptoni menekült romba döntötte Wayne egyik épületét tele emberekkel, miközben Zod tábornokkal harcolt Az acélember-ben. Most pedig még jól meg is alázza a denevérembert Superman.

Ben Affleck, Gal Gadot és Henry Cavill a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film főszereplőiForrás: InterCom

A két főszereplőt Ben Affleck és Henry Cavill alakítja, a képregényfilmben játszik még Diane Lane, Amy Adams és Jeremy Irons, Lex Luthor szerepében Jesse Eisenberg gonoszkodik majd, Gal Gadot pedig Wonder Womanként fog bemutatkozni. A két szuperhős összecsapását március 25-től vetítik az amerikai mozik, a magyar premier pontos dátumát még nem jelentették be.