Leonardo DiCapriót nem erőszakolja meg egy medve

2015.12.02. 12:40

DiCapriót megerőszakolta egy medve a legújabb filmjében – állította a Drudge Report december 1-jén megjelent cikke. A hangulatot a következő állítással alapozta meg a szerző: A visszatérő „az erőszak ábrázolásának a fősodorbeli filmekben eddig soha nem látott szintjére lépett”, aztán pedig részletekbe menően ismertette, hogyan is folyt le DiCaprio és a medve találkozása:

„A medve ledönti a talpáról Leót, és a durva marcangolás közepette folyamatosan döfködi őt." A szerző aggódhatott, hogy nem fogalmazott elég világosan, ezért hozzátette: „A férfit megerőszakolják, ráadásul kétszer!"

A medve és Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmbenForrás: InterCom

Ez a beszámoló főleg azért mókás, mert még a filmet sem kell látni ahhoz, hogy szinte biztosra vegyük: valakinek itt nagyon megszaladt a fantáziája. A józan eszünk mellett a Vulture újságírójára is hallgathatunk, aki látta már A visszatérő-t, és külön cikkben cáfolta a Drudge Report állításait:

Bár számos szörnyű dolog történik DiCaprióval A visszatérő-ben, medve nem erőszakolja meg.

A Drudge Report beszámolója akkora felzúdulást keltett az interneten, hogy a Fox stúdió is szükségét érezte annak, hogy megszólaljon. Közleményben tisztázták, hogy valójában mi is történik a medve és DiCaprio között:

"Bárki, aki látta a filmet meg tudja erősíteni, hogy a bocsai védelmében egy nőstény medve támad rá Hugh Glassra. Nincsen olyan jelenet a filmben, amelyben egy medve megerőszakolja a főszereplőt.”

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmbenForrás: InterCom

 A visszatérő január 14-től lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK