Az új Star Wars-filmnek még csak a huszadát láttuk

2015.12.03. 19:51

Mostanában, hogy szinte naponta adnak ki egy újabb tévészpotot a Star Wars: Az ébredő Erő-höz, a kommentelők gyakran sopánkodnak amiatt, hogy aki megnéz minden videót, az gyakorlatilag már látta az egész filmet. Kiderült, hogy ez nem igaz. A Disneyland Experience nevű YouTube-felhasználó egymás mögé vágta az összes eddig kiadott mozgóképet a filmből, és a teljes montázs összesen hat és fél perces lett. Az ébredő Erő játékideje 136 perc, tehát egy gyors művelettel kiszámolhatjuk, hogy egyelőre csak a film huszadrészét, azaz öt százalékát láttuk. Aki eddig kibírta, hogy ne nézzen előzeteseket, az most egy mozdulattal teheti hiábavalóvá hosszú hónapok kitartó önmegtartóztatását.

Ugyanakkor az sem mindegy, hogy mit mutatnak meg az új Star Wars-ból, mert ahogy arra a /Film újságírója rámutatott, az eddig kiadott részletek mind a film első feléből, sőt, még az is lehet, hogy az első félórájából vannak. (Más kérdés, hogy ezt az állítását mire alapozza ez az ember.)

Daisy Ridley és Harrison Ford a Star Wars: Az ébredő Erő című filmbenForrás: Fórum Hungary

A lényeg, hogy még körülbelül 129 és fél percnyi soha nem látott Star Wars kerülhet a szemünk elé december 18-tól a moziban, és ha ebből levonjuk a minimum tízperces végefőcímet, az még akkor is majdnem két óra.

KAPCSOLÓDÓ CIKK