Nézze meg mindenkinél hamarabb az új Star Wars-filmet!

2015.12.09. 18:27

A hardcore rajongóknak már mind megvan a jegyük a Star Wars: Az ébredő Erő csütörtök éjfél után kezdődő, első vetítéseinek az egyikére. Aki viszont most velünk játszik, annak esélye van még ennél is hamarabb, december 17-én koraeste megnézni a hetedik epizódot. Csak aztán legyes kegyes az ismerőseihez, és még pár napig tartsa magában a film főbb fordulatait. Tíz páros jegyet sorsolunk ki, a vetítés a budapesti Aréna Plaza mozijában lesz.

John Boyega, Csubakka és Harrison Ford a Star Wars: Az ébredő Erő című filmbenForrás: Fórum Hungary

A Star Wars: Az ébredő Erő harminc évvel játszódik A Jedi visszatér után, a Birodalom helyébe lépő Első Renddel az ellenállók veszik fel a harcot, akiket többek között a tábornoki rangot kapott Leia irányít. A régi arcok közül Han Solo és Csubakka is visszatér, de a film igazi főszereplői fiatal újoncok lesznek.  Oscar Isaac egy X-szárnyú pilótájaként küzd, John Boyega a rohamosztagos egyenruháját eldobva áll át az ellenállókhoz és ragad meg egy fénykardot, Daisy Ridley pedig a magányos sivatagi életéből szakad ki, és bonyolódik komoly harcokba.

Volt, hogy napi rendszerességgel jöttek ki újabb tévészpotok a filmhez, és mégis, aránylag sikerült titokban tartani Az ébredő Erő történetét. A két legizgalmasabb kérdés most az, hogy sikerül-e az eredeti trilógia varázslatát visszahozni, illetve, hogy miért hagyták ki Luke Skywalkert az eddigi előzetesekből. Az olvasóinknak volt pár mókás elmélete Luke hiányzásáról.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Gwendoline Christie bújik meg Phasma kapitány páncélja mögött.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt december 17-én este az Aréna moziba.

B. János, B. János, E. Tamás, F. Katalin, H. Dénes, J. Sára, K. Antalné, K. Levente, S. Péter, Sz. Szabina

A nyerteseket e-mailben értesítettük.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK