Már tudjuk, kit játszik Daniel Craig a Star Wars 7-ben

2015.12.18. 18:10

A Star Wars: Az ébredő Erő-ben több híres színész is felbukkan nagyon kicsi szerepben. Simon Pegg májusban árulta el, hogy benne lesz a filmben, és azt is kikotyogta, hogy ő ugyan nem rohamosztagost alakít, de Daniel Craig tényleg belebújt az Első Rend egyik katonájának a jelmezébe.

Daniel Craig a SPECTRE párizsi premierjénForrás: AFP

A cameóra könnyedén sort lehetett keríteni, ugyanis Az ébredő Erő és a SPECTRE egy időben és ugyanabban a londoni stúdióban forgott. Craignek mindössze annyit kellett csinálnia, hogy az egyik forgatásról átsétált a másikra.

A James Bondot alakító színészt júliusban szembesítette Pegg állításával az Entertainment Weekly újságírója, Craig azonban vehemensen tagadta a filmben való részvételét: Miért vesződnék ilyesmivel? Statisztáskodni egy másik filmben? Még mit nem!

Craig nyilatkozatával eldőlni látszott az ügy, Pegg a bolondját járatta az újságíróval. Most viszont az Entertainment Weekly több, a produkcióhoz közel álló névtelen forrásra hivatkozva azt állítja, hogy Craig viccelte meg az újságírót, és korunk James Bondja valóban feltűnik a filmben rohamosztagosként. A színész pontos szerepének elárulása spoiler lenne, így azt a cikk legalján tesszük csak meg.

Simon Pegg a Star Wars: Az ébredő Erő forgatásánForrás: Fórum Hungary

Simon Pegg és Daniel Craig nem ismeretlenek egymásnak, együtt dolgoztak a Tintin kalandjai című Spielberg-filmben, illetve Craig feltűnt egy parányi szerepben a Pegg főszereplésével készült Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket? című vígjátékban. Kettejük barátsága megmagyarázná Pegg árulkodását, illetve Craig eljátszott felháborodását. Biztosat persze nem lehet tudni, a rohamosztagos nem veszi le a sisakját, a hangja el van változtatva, a 007-es megformálójából pedig pont kinézzük, hogy ha ő is alakítja a figurát, képes lenne ezt a haláláig tagadni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** Ha igaz az Entertainment Weekly értesülése, Daniel Craig a foglyul ejtett Rey-re (Daisy Ridley) vigyázó rohamosztagost játssza. A nő rajta próbálja ki először a frissen felfedezett jedierejét: egy elmetrükkel ráveszi a fickót, hogy oldozza el őt, menjen ki a helyiségből, hagyja nyitva az ajtót, és tegye le a földre a fegyverét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK