A most készülő Baywatch-film producere és egyik főszereplője, Dwayne Johnson az Instagramon jelentette be, hogy kiválasztották a színésznőt C. J. Parker szerepére. A tévésorozatban az egyik legnépszerűbb figura ez a vízimentő lány volt, akit Pamela Anderson alakított öt évadon keresztül. A filmben az ikonikus piros egyberészes fürdőruhát Kelly Rohrbach öltheti magára.

Kelly RohrbachForrás: Sport Illustrated

A 25 éves Rohrbach egyelőre leginkább amiatt ismert, mert ő volt Leonard DiCaprio barátnője az utóbbi egy évben. A szakításuk híre pont pár órával a baywatchos bejelentés előtt érkezett, pedig pár hónappal ezelőtt már eljegyzésről cikkezett a bulvársajtó. Ahogy az DiCaprio csajai esetében lenni szokott, természetesen Rohrbach is modellként dolgozik, őt választotta meg tavaly a Sports Illustrated magazin az év fürdőruhás újoncának.

Pamela Anderson a Baywatch című sorozatbanForrás: NBC

Rohrbach viszont képzett színésznő is, előbb a Georgetown Egyetemen szerzett diplomát színművészetből, majd a patinás London Academy of Music and Dramatic Artsban tanult, ugyanabban az iskolában, ahol többek között Donald Sutherland, Benedict Cumberbatch és a 12 év rabszolgaság-ért Oscar-díjra jelölt Chiwetel Ejiofor sajátította el a szakma csínját-bínját.

Már feltűnt néhány tévésorozatban (Két pasi - meg egy kicsi, Született detektívek), és szerepelni fog Woody Allen egyelőre cím nélküli idei filmjében, amiben olyan partnerei lesznek, mint Kristen Stewart, Jesse Eisenberg és Steve Carell. Tehát nem egy tipikus modellből lett színésznőcske.

A Baywatch-filmet a Förtelmes főnökök-et és a Személyiségtolvaj-t is jegyző Seth Gordon rendezi, Johnson és Rohrbach mellett Zac Efron és Alexandra Daddario játssza benne a többi főszerepet. A mozikba jövőre kerül.