A Seth Rogennel, Zac Efronnal és A kém főgonoszával, Rose Byrne-nel felálló Rossz szomszédság című vígjáték 2014 egyik legnagyobb meglepetéssikere volt. Mindössze 18 millió dollárba került, de világszinten 270 milliót hozott, és ezzel bekerült az év legjövedelmezőbb filmjei közé. Mi is szerettük, szerepelt 2014 legjobb filmjeit felsoroló toplistánkban is. Most kijött az első előzetes a folytatáshoz, amelyben Seth Rogennek és Rose Byrne-nek ismét meg kell küzdenie egy lármázó, állandóan bulizó szomszéddal.

Az alkotók nem gondolták túl a második rész történetét: míg az első részben egy fiúklubbal, addig a másodikban egy lányszövetséggel hadakozik a kisgyermekes házaspár. Az egyetemista lányok fegyverként használják a szexualitásukat is. Amikor Rogen figuráját bekergetik a kocsijába a csajok, a felesége slaggal próbálja oszlatni őket, de terv fordítva sül el, mert ahogy azt a férj megjegyzi: a víztől csak még szexibbek lesznek. Ettől először megretten a főszereplő, aztán egyre nagyobb örömét leli benne.

Mit lehet tenni, ha ők költöznek a szomszédba? - Rossz szomszédság 2Forrás: UIP Dunafilm

Az előzetes legmeghökkentőbb momentuma az, amikor Rogen menet közben veszi észre, hogy egy másnapos csaj tanyázik a kocsija hátsó ülésén, és ijedtében rátapos a fékre. Ami ezután történik, az GIF-ként is remekül működik.

Rossz szomszédság 2Forrás: UIP Dunafilm

A folytatásban a Kick-Ass akciócsaja, Chloe Grace Moretz dönt úgy, hogy új klubot alapít a szomszédos házban, ahol aztán féktelenül partizhat a barátnőivel. Generációk harcába Zac Efron is besegít: a családapa segítségére siet, hiszen ő tudja igazán, mivel lehet elűzni a csajokat. A Rossz szomszédság 2-t május 12-től vetítik a magyar mozik.