Kim Basinger szerepet kapott A szürke ötven árnyalata folytatásaiban. A 62 éves színésznő fogja alakítani a szadomazó szexért lelkesedő főhős, Christian Grey üzlettársát és korábbi szeretőjét, Elena Lincolnt, akire már az első részben is utaltak.

Kim Basinger A kiütés című 2013-as filmbenForrás: Warner Bros.

Grey egy vacsora alkalmával mesélte el Anának, hogy a szüzességét 15 éves korában veszítette el az anyja egyik barátnőjével, akinek aztán hat évig volt az alávetettje. Ez a nő Lincoln, akit a regényekben egy magas, elegáns, szexi, platina szőke, fejedelmi jelenségként írnak le. Grey azt is elárulta, hogy barátok maradtak Lincolnnal.

A világszinten 571 millió dollárt jövedelmező, a magyar mozikban 375 863 nézőt vonzó A szürke ötven árnyalata két folytatását egyszerre forgatják le az idén, A sötét ötven árnyalata bemutatója 2017. február 10-én lesz, A szabadság ötven árnyalata pedig 2018. február 9-én kerül a mozikba.

A forgatókönyvet a regényeket jegyző E.L. James férje, Niall Leonard írja, a rendező James Foley lesz, akinek a filmográfiájában olyan remekmű is megtalálható, mint a Glengarry Glen Ross, de a legutóbbi filmje a Bruce Willis és Halle Berry főszereplésével készült 2007-es Vadidegen című gagyi thriller volt. Foley rendezte különben a Twin Peaks-nek azt a részét is, amiben Cooper ügynök későbbi szerelme, Annie Blackburn (Heather Graham) megérkezett a kisvárosba.

Mickey Rourke és Kim Basinger a 9 és 1/2 hétbenForrás: InterCom
Kamaszkorunk legszebb mellei - Kim Basinger
Kim Basinger dícsőséglistája elég hosszú: ő játszotta például Vicki Vale-t, a talpraesett újságírót a Batmanben, akiért érthető módon Joker is megveszik, illetve ő az egyetlen színésznő, aki pucérkodott a Playboyban, és mellette Oscar-díjat is kapott. Mi most azokra a szerepeire koncentráltunk, amelyekben főleg az istennőkhöz méltó testi adottságaival bűvölt el minket. Nézze meg a színésznő összes filmes meztelenkedését!