A főhős nélkül folytatják a Prometheust

2016.02.01. 18:14

A Prometheus végén Noomi Rapace karaktere elindult, hogy a saját otthonukban keresse fel a teremtőket, és végre választ kapjon a kérdéseire. Az Alien: Covenant-ban biztosan nem fog tudni a rejtély végére járni, Ridley Scott bejelentette ugyanis, hogy a svéd színésznő egyáltalán nem fog szerepelni a folytatásban.

Noomi Rapace a Prometheus forgatásánForrás: Fox

A két film szereplőgárdája között immáron Michael Fassbender az egyedüli kapocs, az androidot alakító színész dupla szerepben fog feltűnni a folytatásban. Csak remélni tudjuk, hogy Scott nem feledkezett el teljesen az emberiség eredetét kutató régészről, és egy-két mondatban azért kitérnek majd a sorsára.

Scott soron következő Alien-univerzumban játszódó filmje egy új bolygóra kalauzol majd el minket: a Covenant nevű űrhajó legénysége először azt hiszi, hogy egy érintetlen paradicsomra lelt, valójában azonban egy veszélyes és sötét helyen szálltak le, amelynek a Michael Fassbender által alakított android az egyetlen lakója.

Az új szereplőgárdából eddig csupán a Beépített hibá-val feltűnt Katherine Waterston ismert, valószínűleg Rapace eltűnésével ő tölti majd be a kemény, életéért elszántan küzdő nő szerepét, de Scott igéri, hogy hamarosan egy csomó színészt fognak bejelenteni. Az Alien: Covenant-ot 2017. október 7-től vetítik a mozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK