Tudomásunk szerint még sosem fordult elő, hogy egy időben tartózkodjon Budapesten két olyan hollywoodi színésznői is, akik már szerepeltek a Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatunkban. Most mégis ez a helyzet, ugyanis a The Coldest City című hidegháborús thrillert forgató Charlize Theron mellett a fővárosunkban van Gabrielle Anwar is, aki az Egy asszony illatá-ban Al Pacinóval tangózott, a Szenzációs recepciós-ban Michael J. Fox fejét csavarta el, a Minden lében négy kanál című tévésorozatban pedig bikiniben lövöldözött.

Gabrielle Anwar az Egy asszony illata című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Anwar három budapesti fotót is posztolt magáról az Instagramján az elmúlt 24 órában, az egyiken a Lánchidat nézi (ahogy azt Hugh Jackman is tette néhány héttel ezelőtt), a másikon a II. kerületi Lóczy Lajos utcában lévő Pikler Emmi bölcsőde kapujánál mosolyog, a harmadikon pedig a neves gyermekpszichológus, Tardos Anna (ő Pikler Emmi lánya) vállához bújik.

Gabrielle Anwar egyik budapesti fotója az InstagramonForrás: Gabrielle Anwar Instagram

A 46 éves színésznő tehát nem egy itt forgó filmben szerepel (amióta 2013-ban véget ért Minden lében négy kanál, nem is játszott semmiben) amennyire a képekből és a hashtagekből összerakható a történet, látogatásának inkább a gyerekneveléshez lehet köze. "Sok sikert a kutatásaidhoz Budapesten" - köszönt el Anwartól a férje tegnap az Instagramon, és mivel a háromgyerekes színésznő pár éve már rendezett már egy dokumentumfilmet (az a szexuális gyönyörről szólt, a címe: Sexology), elképzelhető, hogy most egy másikon dolgozik. Próbáltuk hívni a Pikler Emmi bölcsődét, hogy kiderítsük, pontosan miért jött Anwar Budapestre, de sajnos nem vették fel a telefont.

Köszönet Pintér Tamásnak, aki felhívta a figyelmünket a fotókra.