Felszippantanak egy egész várost a mohó űrlények

2016.02.08. 15:04

Az amerikaifutball-bajnokság döntője, a Super Bowl szüneteiben rövid, durván látványos ízelítőket vetítenek le a nyári szezonban debütáló popcornfilmekből. Ezeket mutatjuk most be.

Az X-Men: Apokalipszis is próbálkozott tisztességgel, de ha a pusztítás nagysága alapján rangsoroljuk a Super Bowl tévészpotjait, akkor A függetlenség napja: Feltámadás előzetesének nincsen ellenfele. Jeff Goldblum kikerekedett szemekkel bámul, miközben a földönkívüliek felszippantanak egy várost, majd annyit tud hozzáfűzni, hogy „ami felmegy, annak le is kell jönnie”.

A függetlenség napja 2Forrás: InterCom

A 1996-as kasszasiker folytatásában nem tér vissza Will Smith, helyette mások mellett Liam Hemsworth veszi fel a harcot a betolakodókkal. Egy földönkívüli technológiával feltuningolt repülővel lavírozik, és próbál minél több ellenséges gépet leszedni.

Osztom Scott Mendelsohn véleményét: míg az első rész új távlatokat nyitott a látványfilmek mezőnyében, addig a folytatás az eddigi képel alapján feltűnés nélkül belesimul az idei felhozatalba. Elpusztíthatnak annyi várost, amennyit csak akarnak, az új szereplőktől függ majd, Hemsworth-ön kívül, Maika Monroe-tól és Jessie Ushertől függ majd, hogy A függetlenség napja: Feltámadás az első rész nyomába ér-e majd. A folytatást június 24-től játsszák az amerikai mozik.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK