DiCapriót mongóliai túlélőtúrán fogják szadizni

2016.02.17. 16:10

Leonardo DiCaprio A visszatérő embert próbáló forgatása után ismét beveti magát a vadonba. Egy tíz napos mongóliai túlélőtúrán teszi próbára magát. Az ötszörös Oscar-jelölt színész 95 ezer dollárt (26,5 millió forintot) fizetett azért, hogy részt vehessen a Hövszgöl-tóhoz vezető expedícióban. A svéd felfedezővel, Johan Ernst Nilsonnal utazik, aki nem titkolta: azon lesz, hogy a 41 éves színész eljusson fizikai állóképessége határáig. A túra alatt jurtákban laknak, lovagolnak és sólyommal vadásznak majd.

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmbenForrás: Fórum Hungary

"Ezeken a túrákon kiragadom az embereket a megszokott környezetükből, és olyan dolgokra veszem rá őket, amelyeket egyébként nem tennének meg" - mesélte Nilson. A Telegraph szerint azonban nem kell túlságosan félteni DiCapriót, helyi vezetők és további segítők csatlakoznak majd hozzájuk, illetve a vegetáriánus sztár szakácsot is visz magával. A túrára egy jótékonysági gálán licitált, amelyet azért rendeztek, hogy adományokat gyűjtsenek az Amerikai Rákkutatási Alap számára.

A hétvégén díjjal tüntette ki a Brit Filmakadémia A visszatérő főszerepéért, február 28-án pedig az is kiderül majd, hogy megkapja-e élete első Oscarját. Kategóriájának ő a toronymagas esélyese, a szobor utáni hajszájáról már egy mókás számítógépes játékot is készítettek.